Oldalak: [1] 2   Le
  Válasz  |  Nyomtatás  
Szerző Téma: Karakter igénylés  (Elolvasták 1002 alkalommal)
0 Karakter és 1 vendég olvassa ezt a témát
Missouri Demon
Különleges képességű ember
6. szint
Nem elérhető Nem elérhető

Médium

« Dátum: 2010. Január 10. - 03:07:31 »
Válasz idézettelIdézet

Itt jelezheted, ha egy ismert sorozatos karaktert szeretnél igényelni vagy kérdezhetsz karakteralkotással kapcsolatosan, ha nem vagy biztos a koncepciódban.
Naplózva

Can't find the road to lead us out of this
A million miles from where we burned the bridge
Can't keep pretending that every thing's gonna be alright  

hales
Vendég
« Válasz #1 Dátum: 2010. Március 31. - 22:39:33 »
Válasz idézettelIdézet

sam winchester karakterével kapcsolatban érdeklődnék, még mindig szabad?
Naplózva
Frank Sheldon
Ember
Inaktív karakter
6. szint

Bérgyilkos

« Válasz #2 Dátum: 2010. Március 31. - 23:45:13 »
Válasz idézettelIdézet

Igen, még mindig szabad. Ha érdekel a karakter készíts egy előtörténetet, hogy a staff véleményezni tudja, és rakd fel ide. Előtte még küldeni fogunk neked egy mail-t néhány kérdéssel.
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 31. - 23:52:39 firkálta Frank Sheldon » Naplózva

TnT-dj.tnt94@hotmail.com
Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2010. április 27. - 20:07:30 »
Válasz idézettelIdézet

Szeretnék igényelni a sam karakterjét de mi az hogy elő történet?
Naplózva
Missouri Demon
6. szint

Médium

« Válasz #4 Dátum: 2010. április 27. - 20:20:06 »
Válasz idézettelIdézet

Akkor informálódj előbb a honlapunkon : http://www.supernatural.szerepjatek.eu/

(Magyarul azért tudni kell hozzá...)
Naplózva

BlackPoet
Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2010. Június 06. - 12:50:00 »
Válasz idézettelIdézet

Sziasztok!

Én is szeretnék karaktert igényelni. Egy újságíró lány karakterére gondoltam, aki segítené a vadászokat. Csak nem tudom, hogy hogy kezdjek bele a karakter elkészítésébe.

Válaszotokat előre is köszönöm!
Naplózva
Missouri Demon
6. szint

Médium

« Válasz #6 Dátum: 2010. Június 06. - 14:18:43 »
Válasz idézettelIdézet

Szia!

Először is üdv! Ha a honlapra regisztrálsz (amennyiben még nem tetted meg), akkor láthatóvá válik a Karakteralkotás menüpont. Ott találsz általános tanácsokat és segítséget egy előtörténet megírásához.

Itt: http://www.supernatural.szerepjatek.eu/index.php/karakteralkotas

Sajnos konkrétan az "Egyéb" kategóriás karakterekhez még nem írtam meg a segítséget, de megnézegetheted a többi almenü pontot is (Vadász, Démon stb.).

Egy ilyen újságírónál is egy "sablon" előtörténetet várunk el, tehát a szokásos kinézet, jellemzés és élettörténet kell bele  kacsint Fontos pont lesz, hogy hogyan és mikor ismerte meg a természetfelettit és hogyan viszonyul ehhez. Lehet, hogy mindig is érdeklődött iránta, lehet, hogy épp ellenkezőleg: szkeptikus volt és nem hitt benne.
De aztán kellett valamilyen eseménynek lennie az életében, ami megmutatta neki, hogy létezik ez a világ és vannak vadászok is.

Ötletek:

- klasszikus általában, hogy a saját családjával, barátaival vagy vele magával történt valamilyen eset
- esetleg a tanulmányai során vagy már újságíróként nyomozott valami ügyben, ami rávezette egy ilyen esetre
- megismerkedett egy vadásszal és valahogyan megtudta, mivel foglalkozik

Érdekes lehet még, hogy hány éves volt, amikor az eset történt és mi zajlott le a karakterben ennek hatására.

Aztán pedig fontos még leírni, hogy jelenleg hogyan viszonyul a vadászokhoz, kit ismer netán a sorozatos karakterek közül és hogyan dolgozik, hogyan segít nekik.

Remélem, ez segít majd.  mosolyog A hiányzó segítségeket a honlapról leginkább júliusban tudom majd pótolni.

Kész előtörit itt találsz a példánál.  mosolyog
Naplózva

BlackPoet
Vendég
« Válasz #7 Dátum: 2010. Június 06. - 18:05:57 »
Válasz idézettelIdézet

Köszönöm szépen. Közben sikerült megoldanom a problémát. Csak ez most felvetett egy újabb kérdést. Azt írtátok, hogy 3 karakter lehet egyszerre moszgatni. Nekem meg is lenne a három karakterem, csak lenne egy kis problémám. A második karakterem az újságírom egyik nyomozó barátja, akinek van egy őrangyala, akiről a nyomozó sokáig nem tud. A kérdés ezzel kapcsolatban az lenne, hogy lehetne e angyal/pontosabban őrangyal karaktereket is elkészíteni. Vagy csak azok közül a 'kaszt'ok közül lehet választani, amiket már kiírtatok.

Válaszod előre is köszi. Csak azért kérdezem meg még most, mert akkor még tudok változtatni a nyomozóm előtörténetén.
Naplózva
Missouri Demon
6. szint

Médium

« Válasz #8 Dátum: 2010. Június 06. - 18:18:27 »
Válasz idézettelIdézet

A három karakter a játékos karakterekre vonatkozik, nem a mellékszereplőkre (NJK, nem játékos karakter), akik a játékos karihoz tartoznak  kacsint  Az újságírónak lehet egy barátja, aki néha felbukkan és őt is mozgathatod a posztjaidban, ez nem probléma. Róla nem is kell hosszú előtörténet csak a legfontosabbak. Az ilyen NJK-kat szívesen felhasználjuk mi mesélők is, úgymond kölcsönvesszük tőled és akkor mi mozgatjuk egy kalandon belül. Ezért jó, ha tudunk róla minden fontos dolgot, de neki nem kell 2 oldalas sztori  kacsint Csak akkor, ha majd külön karakter lenne belőle esetleg valamikor, de előbb ugye az egyiket kéne megalkotni  vigyori

Ami az angyalt illeti, NJK-ként szerepelnek angyalok a fórumon, ez evidens. Itt a kérdés az, milyen angyalt szeretnél, mekkora erővel rendelkezőt és ami  a legfontosabb, mit szeretnél vele csinálni? Azt a javaslatot tudom tenni, hogy alkosd meg és írd hozzá az előtörihez, majd akkor eldöntjük, milyen formában tudunk vele valamit kezdeni.  mosolyog
Kezdőknek azért nem engedélyezett az angyal karakter, mert túl erősek a képességei és az sem lenne nagyon fair, ha pl  a karakteredet egy angyal minden bajból egyszerűen kimentené.  kacsint
Naplózva

Vixeninme
Vendég
« Válasz #9 Dátum: 2010. Június 15. - 11:47:31 »
Válasz idézettelIdézet

Üdv!

Elkezdtem írni a karakter előtörténetét, de sikeresen el is akadtam, így lenne pár kérdésem.

Először is, hogy a játék idejében milyen évet írunk?  :mosolyog
Illetve hogy a fegyvermesterekkel szemben van e valami megkötés, elvárás.

Köszönettel: V.
Naplózva
Missouri Demon
6. szint

Médium

« Válasz #10 Dátum: 2010. Június 15. - 12:10:08 »
Válasz idézettelIdézet

Szia!

Ahogy a hírekben a banneren látható, a játékban 2008 nyarát írjuk, hamarosan kezdjük a 4. évad eseményeit.

Megkötés vagy elvárás, nem tudom, pontosan mire gondolsz.  kacsint Az általános követelményeken kívül a természetfeletti ismerete a kérdés, fontos pont. Ha már találkozott ilyesmivel, esetleg ismer vadászokat, akkor ezt kellene kifejteni, hol hogyan miként történt és jelenleg hogy viszonyul hozzá.
Persze az is lehet, hogy még nem volt dolga természetfelettivel és nem is hisz benne, csak a fegyverekkel foglalkozik.

Ezeket a pontokat kellene kifejteni egy fegyvermesternél.
Naplózva

Vixeninme
Vendég
« Válasz #11 Dátum: 2010. Június 15. - 12:42:30 »
Válasz idézettelIdézet

Igen, ilyesmikre gondoltam, szóval köszönöm a gyors választ. mosolyog

Annyi merült még fel bennem, hogy njk-ból hányat lehet "kapcsolni" karakterhez. Gondolom, óvodát azért nem. 2-3ra gondoltam.
Naplózva
Missouri Demon
6. szint

Médium

« Válasz #12 Dátum: 2010. Június 15. - 13:06:15 »
Válasz idézettelIdézet

Nincs megkötésünk az NJK-k számáról, de 2-nél többet általában nem érdemes. 3 lenne a maximum szerintem is, ennél többet már bonyolult lenne mozgatni.
Naplózva

Lisa Braeden
Vendég
« Válasz #13 Dátum: 2010. November 04. - 17:41:56 »
Válasz idézettelIdézet

Sziasztok!

A név is elárulja szerintem, hogy milyen karaktert szeretnék indítani...  :mosolyog

Csupán annyi kérdésem lenne mielőtt az előtörténetének megírásába belekezdek, hogy szabad-e még, illetve pontosan hol tartotok a 4. évadon belül? Ha most felbukkan Lisa (és remélhetőleg Ben is...) az mennyiben borítaná meg az oldalon a játékot?

Lisáról nem sok mindent találtam, mennyire kapok a megalkotásakor "szabad kezet"? Van valami, mit mindenképpen írjak bele az előtörténetébe? Előre is köszönöm a válaszokat!
Naplózva
Sam Winchester
Démonvérű ember
Fórumfelelős
4. szint
*

Son of Azazel

« Válasz #14 Dátum: 2010. November 04. - 18:20:34 »
Válasz idézettelIdézet

Lisa nem foglalt a fórumon és nem is szerepelt soha. A negyedik évad Halloween-os rész tájékán tartunk ha így nézzük és maradunk a negyedik évadnál. Tulajdonképpen semmilyen vizet nem zavarna, de nem is kötődne semmihez.
Naplózva

"Being a hunter is no job - it´s life."
"When fighting monsters, one should make sure he does not become a monster in the process"- The Crow

Oldalak: [1] 2   Fel
  Válasz  |  Nyomtatás  

Ugrás: